Posting Links and Pictures

Discussion in 'Troubleshooting' started by Freya, Oct 27, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Freya

    Freya Loves SF Staff Member ADMIN SF Author

    Hey peeps

    If anyone has time to try to insert a link and/or picture please can you let me know if it works for you or not? Just in a normal forum post (in reply here is fine) or if it gives you an error - just want to know if it is causing people problems.

    Thanks for your help!
     
  2. Zaheer

    Zaheer Account Closed

    Clicking "Insert Edit Image"

    The following error occurred:
    Undefined index: hash
    XenForo_Application::handlePhpError() in Sedo/TinyQuattro/ControllerPublic/Editor.php at line 68
    Sedo_TinyQuattro_ControllerPublic_Editor->actionQuattroDialog() in XenForo/FrontController.php at line 347
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    XenForo_FrontController->run() in /home/sfops/public_html/index.php at line 13


    Insert Edit link
    The following error occurred:
    Undefined index: hash
    XenForo_Application::handlePhpError() in Sedo/TinyQuattro/ControllerPublic/Editor.php at line 68
    Sedo_TinyQuattro_ControllerPublic_Editor->actionQuattroDialog() in XenForo/FrontController.php at line 347
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    XenForo_FrontController->run() in /home/sfops/public_html/index.php at line 13

    For security such error shouldn't be visible to general public as it states file names, path etc
     
  3. Petal

    Petal SF dreamer Staff Member Safety & Support SF Supporter

    It gives me an error the same as zaheer.
     
Thread Status:
Not open for further replies.